• info@tehranacid.com

به کیمیا تهران اسید خوش آمدید !

gK.jpg

1

گالری  کیمیا تهران اسید
گالری  کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید

گلیسیرین

گلیسرول یا گلسیرین الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می شود. ولی در اتانول و دیگر حلال های آلی بسیار کم محلول است.


گلیسیرین چیست

گلیسرول شیرین، شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب گیر، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را بشدت آزار می دهد تبدیل می شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول 3 گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر بصورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد. گلسیرین از اجزا تشکیل دهنده بسیاری از شامپوها، کرم ها، لوسیون های مرطوب کننده و انواع صابون ها و..... محسوب می شود. رطوبت عامل مهم نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت بشمار می رود. به علت همین ویژگی خاص رطوبت پذیری، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در کرم ها و دیگر محصولات آرایشی بهداشتی بهره می برند. گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو، شیرین و اندکی گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می کند و گرانروی بالایی دارد. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می شود. اما در حلال های آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و...... حل نمی شود. بیشتر ترکیباتی که در آب با الکل حل نمی شوند، در گلیسیرین محلول هستند. منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان است. منبع عمده تهیه گلیسیرین، تولید آم از واکنش صابونی شدن است. در فرآیند صابونی شدن، چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید می کند و بعد از جداسازی و تقطیر، گلیسیرین بدست می آید. گلیسیرین در چربی ها بصورت ترکیب با اسید پالمتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک است. گلیسیرین همچنین در زرده تخم مرغ هم وجود دارد. در مغز انسان، گلیسیرین بصورت منو گلیسیریک وجود دارد.

گلیسیرین هنگامی که با پوست تماس پیدا می کند، موجب جذب رطوبت در لایه بالایی شده که این عمل مانع خشک شدن پوست می شود. در واقع گلیسیرین رطوبت را به سطح پوست انتقال می دهد، ممکن است این رطوبت را از محیط بگیرد اما هنگامی که در یک محیط خشک قرار داشته باشیم گلیسیرین رطوبت لازم را از لایه های عمیق تر پوست بیرون کشیده و آن را به سطح پوست می رساند. در حالیکه این ماده رطوبت لازمه پوست را حفظ می کند، می تواند باعث کاهش آب رسانی در لایه های عیمق تر پوست شود، این واکنش به علت خواص هیدروژیکی گلیسیرین ، که به آن اجازه می دهد تا رطوبت را از منابع دیگر جذب کند. برای رفع این مشکل می توان گلیسیرین را همراه با چربی مانند موم زنبور یا یک روغن چرب که مانع تبخیر رطوبت از سطح پوست می شود رفع کرد. گلیسیرین همچنین در کاهش مشکلات بهداشتی از جمله دردهای پوستی و یبوست مفید است.

 گلیسیرین


کاربرد گلیسیرین

التهاب مضر پوست: گلیسیرین ممکن است به کاهش مشکلات پوستی ناخوشایند، مانند بثورات پوشک، خارش و سوزش پوست، خواص ضد التهابی آن کمک کند.

فشار بیش از حد داخل جمجمه: بعضی از پزشکان گلیسرول را به صورت داخل وریدی تجویز می کنند تا به کاهش فشار داخل جمجمه کمک کنند، که ممکن است در مواردی مانند سکته مغزی، مننژیت و انسفالیت ایجاد شود.

یبوست: گلیسیرین ممکن است به کاهش یبوست کمک کند، زیرا در هنگام استفاده از آن به عنوان یک شیاف، آب به داخل روده بزرگ و راست روده تبدیل می شود.

از دست دادن آب بدن: گلیسیرین ممکن است در زمان ابتلا به اسهال و استفراغ به بدن کمک کند

فشار چشم: مکمل های گلیسیرین خوراکی ممکن است به کاهش فشار چشم بیش از حد ناشی از اختلالات چشم مانند گلوکوم کمک کنند.

تاثیرات گلیسیرین بر پوست

جلوگیری از خشکی پوست

نرم کردن پوست های خشک

روشن سازی پوست بازوها

قوی سازی پوست در برابر التهاب

برطرف سازی زبری پوست

حفظ رطوبت پوست

درمان ترک پاشنه

تقویت لب ها

درمان زخم دهان

بهبود اگزما

تقویت سازی ناخن ها

پیشگیری از خشکی و وزی مو

متعادل سازی سطح ph پوست

پاکسازی پوست

 گلیسیرین


منابع طبیعی تولید گلیسیرین

چربی های حیوانی: گلیسیرین را می توان با مخلوط کردن حیوانات با چربی به دست آورد. این فرایند مولکول تری گلیسیرید را که حاوی زنجیره های چرب اسید و گلیسرول است، تجزیه می کند. این یک روش است که معمولاهنگام ساخت صابون و شمع استفاده می شود، به همین دلیل است که گلیسیرین به عنوان فرآورده های جانبی این مواد شناخته می شود.

سبزیجات: برای جایگزینی گلیسیرین مبتنی بر حیوان می توان یکی از چربی های گیاهی مانند آنهایی از روغن نخل یا روغن نارگیل بدست می آید استفاده کرد. فرایند استخراج گلیسرول از چربی های گیاهی نسبتا مشابه با فرایند انجام شده در چربی های حیوانی است. یک فرم مصنوعی از گلیسیرین وجود دارد که یک محصول جانبی نفت می باشد، زمانی که قصد خرید گلیسیرین را دارید باید به این نکته توجه داشته باشید که حتما از منابع طبیعی تولید شده باشد. شکی نیست که گلیسیرین یکی از مفیدترین ترکیبات طبیعی است. توانایی آن برای کمک به قفل کردن رطوبت در پوست، یکی از مزایای مطلوب آن است. به همین دلیل است که معمولا در صابون ها، خمیر دندان ها، لوسیون ها، کرم ها و دیگر محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. گلیسیرین هنگامی که در آب و هوای مناسب استفاده می شود همچنین می تواند با رطوبت از هوا به موهای شما بهبود بخشیده شود.


قیمت خرید و فروش گلیسیرین

در صنعت تولید محصولات پوست و مو گلیسیرین به عنوان ماده اولیه بسیار کاربرد دارد. از همین رو کیمیا تهران اسید محصول گلیسیرین را به بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در بازار عرضه می کند، جهت دریافت قیمت روز محصول می توانید با بخش فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.


بسته بندی گلیسیرین

کیمیا تهران اسید محصول گلیسیرین را در گالن های 20 لیتری و بشکه های 250 کیلوگرمی عرضه می کند.

 گلیسیرین


گلیسیرین و مو

در سالیان اخیر با انجام تحقیقات گسترده بر روی خواص گلیسیرین این ماده به عنوان یک ضرورت در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو مطرح شد.گلیسیرین سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که به عنوان جاذب رطوبت طبیعی عمل کرده و تمام مشکلات مو را درمان می کند. گلیسیرین تاثیر بسیاری در نرم کردن عمیق پوست سر، جلوگیری از شکنندگی مو و توقف فری نا خواسته مو دارد.

گلیسیرین در ترکیب با برخی مواد دیگر می تواند درمانگر بسیاری از مشکلات مو باشد، برخی از این ترکیب ها در ذیل شرح داده شده است.

ترکیب روغن کرچک با گلیسیرین برای موهای خشک:

اگر موهای خشکی دارید برای درمان این معظل ترکیب روغن کرچک و گلیسیرین را تجربه کنید، تا اثر بخشی بالای آن را بر روی موهای خود احساس کنید. بر انجام این کار مقدار مساوی از دو ماده را با هم مخلوط کرده و کف سر و موهایتان بمالید و نیم ساعت بعد موهایتان را بشوئید. این کار رابصورت ماهانه انجام دهید تا از مرطوب شدن کافی موهای خود اطمینان حاصل کنید.

عسل با گلیسیرین برای مو فر:

ترکیب فوق العاده موثر در مراقبت از مو محسوب می شود. برای رفع کردن موی فر ناخواسته یک قاشق چای خوری گلیسیرین را با دو قاشق غذا خوری عسل مخلوط کرده و روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب سرد شستشو دهید. استفاده ماهانه از این روش به شما کمک می کند از شر موهای فر خلاص شوید.

درمان شوره سر با سرکه سیب و گلیسیرین:

مخلوط سرکه با گلیسیرین را به خوبی با موهایتان ماساژ داده و آبکشی کرده، این کار را بصورت ماهانه جهت جلوگیری از برگشت شوره سر انجام دهید.

گلیسیرین با روغن بادام رفع شکنندگی مو:

روشی بسیار قدیمی بوده که بانوان برای تقویت موهای خود از آن بهره می گرفته اند، بدین صورت که یک قاشق غذا خوری روغن بادام را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده و روی تمام پوست کف سر و موهایتان بمالید بعد از چند دقیقه با آب سرد پاک کنید. این کار را ماهانه برای جلوگیری از شکنندگی مو استفاده کنید.

روغن زیتون و گلیسیرین جلوگیری از ریزش مو:

روغن زیتون یکی از روش های بسیار عالی برای تقویت مو می باشد. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده، سپس روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب ولرم شست و شو دهید.


مضرات گلیسیرین

گلیسیرین خالص پوست را خشک می‌کند، اگر شما در آب‌و‌ هوای خیلی خشک از گلیسیرین خالص استفاده کنید. مواد موجود در گلیسیرین رطوبت را از لایه‌های عمیق پوست بیرون می‌کشد و به سطح پوست می‌آورد و در نتیجه این رطوبت با آمدن روی سطح پوست بخار می‌شود و در نهایت پوست خشک‌تر به‌جا می‌ماند. اما در کرم‌های حاوی گلیسیرین، نوعی افزودنی اضافه می‌کنند تا آب و رطوبت از دست نرود و در نتیجه پوست، رطوبت خود را حفظ کند. اگر می‌خواهید از گلیسیرین خالص استفاده کنید بهتر است آن را با آب رقیق کنید.


محصولات مرتبط

گلیسیرین

C12H19Cl3O8